Vi vill erbjuda branschens bästa onlineutbildningar.

KBT-utbildarna är ett nystartat företag som drivs av tre individer med olika bakgrunder. Vårt mål är att skapa lättillgänglig och meriterande e-learning med KBT som utgångspunkt. För oss finns det inget slutmål, vi kommer ständigt att vidareutveckla våra onlineutbildningar för att hänga med i den senaste tekniken och forskningen.

Plugga där du trivs och när det passar dig.

Vi vänder oss till dig som jobbar med behandling, hälsa, coaching, utbildning… egentligen alla som på något sätt jobbar med personlig utveckling. Det du lär dig i våra utbildningar är användbart i både arbetsliv och privatliv. Vi vill göra verktygen från KBT mer lättillgängliga och en naturlig del av folks vardag. Våra utbildningar låter dig välja var och när du vill utbilda dig. Allt du behöver för att få tillgång till utbildingsportalen är en dator eller surfplatta med internetuppkoppling.

KBT-utbildarna må vara ett nytt företag, men vi som driver företaget har lång erfarenhet inom våra respektive områden. Vi har flera decenniers erfarenhet av behandling med klinisk tillämpning av KBT. Vi har utbildat människor i kognitiv beteendeterapi under många år, både i klassrum och online. Vi har designat och utvecklat webblösningar för några av Sveriges största företag. Den erfarenhet och kompetens vi har gör att vi tillsammans kan erbjuda något unikt som branschen saknar. Vår långa erfarenhet och nyfikenheten på var vi är på väg är vår styrka.

Vi är KBT-utbildarna

Elizabeth Ekman

Phd., Leg. Psykoterapeut, Utbildningsansvarig & Handledare

  • Behandlat barn och vuxna inom psykiatrin och socialtjänst och somatiska vården sedan 1979
  • Utbildare och handledare med KBT-inriktning sedan 1992
  • Jobbar sedan 2009 med behandling och coaching inom idrotten

Elizabeth är legitimerad psykoterapeut och handledare med över 30 års erfarenhet av kliniskt arbete inom KBT. Hon är sedan 1992 föreläsare, utbildningsansvarig och handledare för grundläggande psykoterapiutbildningar (steg1) och flera andra utbildningar. Elizabeth har utbildat läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, socialsekreterare och personal inom psykiatriska öppenvården, kriminalvården, neuropsykiatriska team samt SISU/elitidrotten och dess idrottspsykologiska rådgivare. Hon har även haft ett flertal internationella uppdrag inom KBT för ASD och ADHD och publicerat flera artiklar i området.

Andreas Agnblad Claeson

Idrottspsykologisk rådgivare & Utbildare

  • KBT-elitidrott - Grundläggande psykoterapiutbildning (Steg 1)
  • Idrottspsykolog och ledarskapsutvecklare inom svensk elitidrott.
  • Kursansvarig lärare på GIH i Stockholm

Efter 10 år i musikbranschen utbildade sig Andreas till idrottspsykologisk rådgivare vid högskolan i Halmstad. Andreas blev klar med sin grundutbildning i KBT med inriktning på elitidrott 2011 och började samma år arbeta för Riksidrottsförbundet med landslagsaktiva idrottare och ledare. Han har varit lärare och föreläsare inom KBT och idrottspsykologi vid Idrottshögskolan (GIH), hållit i ledarskapsutbildningar för idrottsledare, tränare och olika företag inom näringslivet. Andreas har även en specialistutbildning i OBM. Just nu arbetar han med att ta fram våra nya onlineutbildningar med inriktning på idrottspsykologi.

Johan Hammarman

Produktdesigner

  • 20-årig erfarenhet av design och webbproduktion
  • Produktdesigner med omfattande erfarenhet av e-handel - e-learning – applikationsdesign - gränssnittsdesign

Johan ansvarar för design och användarupplevelse i både utbildningsmaterial och vårt eget marknadsföringsmaterial. Sedan 1998 har Johan jobbat som designer på en rad olika webbyråer. Han har bland annat designat webblösningar åt företag som Chevrolet, IFK Göteborg, Old El Paso, Triumf Glass, Gekås m.fl. Johan driver även sitt eget företag där han designat skivomslag och merchandise för artister inom musikbranschen. Hos oss står Johan för design och utveckling av våra onlineutbildningar.

Ugglan representerar visdom, kunskap och förändring. Vår målsättning är att erbjuda just det till våra kunder.